У готелі Житомира знайшли вбитим 34-річного чоловіка

На тілі – ознаки насильницької смерті

22 січня уранці до поліції надійшло повідомлення адміністрації одного з готелів у середмісті про виявлення у номері мертвого відвідувача.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції Житомирщини.

Правоохоронці встановили, що померлим є 34-річний уродженець Івано-Франківщини, який останнім часом проживав у Житомирі. На тілі чоловіка поліцейські виявили ознаки, які свідчили, що він помер не своєю смертю.

Також поліції вже вдалося з’ясувати, що ймовірно до смерті причетні двоє житомирян: одному – 24 роки, іншому – 26. Їх помітили на камерах відеоспостереження.

«Вже за кілька годин оперативники кримінальної поліції розшукали чоловіків за місцем проживання одного з них. На момент візиту правоохоронців вони вживали спиртне», — йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що чоловіки познайомилися з потерпілим випадково напередодні та вирушили до його готельного номера для застілля. Вжитий алкоголь спровокував між ними раптовий конфлікт, у ході якого нові знайомці заподіяли чоловікові численних травм. Після бійки залишили травмованого у номері, а самі пішли.

Експерти встановили, що причиною загибелі потерпілого стали аспірація дихальних шляхів кров’ю унаслідок черепно-лицьової травми. Простішими словами – він захлиснувся кров’ю.

Відтак слідчі затримали обох чоловіків за ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та повідомили їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Нині вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу. Обом загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.


Актуальні Житомирські новини на сайті ukr.net

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини