Спортсменка з Малина Анастасія Кулініч та водій Юніграна Володимир Потихач отримали державні нагороди

Указ про нагородження Зеленський підписав 23 серпня

З нагоди Дня Незалежності президент Володимир Зеленський нагородив низку українців. У списку також спортсменка з Малина 26-річна Анастасія Кулініч, яка здобула золото на Всесвітніх іграх з таїландського боксу. Вона отримала орден «За заслуги» ІІІ ступеня.

Її чоловік і тренер Олег Михайленко розповідає, що новина про орден стала для Анастасії цілковитою несподіванкою:

«Дружина побачила своє ім’я у списку, коли читала про нагороду боксера Усика. Каже мені, що ось, поглянь, я теж є у списку. Звісно, що така нагорода є для неї важливою. Мені також як тренеру приємно, що наші зусилля недаремні. Настя велика молодець! Хоч і, зізнаюся, трохи жартували з того, що тепер вона «орденоносець», — розповів MALYN.MEDIA Олег Михайленко.

Отримав орден «За мужність» ІІІ ступеня і водій товариства Юнігран Володимир Потихач.

«Володимир Анатолійович Потихач відзначений державною нагородою за відважність, яку проявив у лютому цього року, коли разом з іншими працівниками нашої компанії під час бойових дій під обстрілами, ракетно-бомбовими ударами, із загрозою для життя вивозив автотранспортом товариства боєприпаси та зброю зі складів державного підприємства «Артем», зазначили на фейсбук-сторінці Юніграну.

Окрім нього, орден Богдана Хмельницького III ступеня отримав і голова Коростенської РВА Юрій Тарасюк.

У соцмережах вже розкритикували це присвоєння посадовцю. Якщо коротко – мешканці району виступають проти того, щоб у розпал війни чиновники отримували важливі державні нагороди. Мовляв, на їхньому місці повинні бути виключно військові.

Аналогічний орден, як у Юрія Тарасюка, отримала вчора і дружина нашого земляка, Семенюка Віталія Григоровича.

Загалом варто сказати, що список відзначених осіб до Дня незалежності викликав шквал критики серед українців. В одних рядах із воїнами, волонтерами та медиками опинилися співак Віталій Козловський, який виступав у Москві, друзі президента по «Кварталу 95» – Кошовий та Пікалов. Тепер вони мають орден «За заслуги» ІІІ ступеня…

Нагадаємо, що у березні президент нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня міського голову Малина Олександра Ситайла.

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини