Президент нагородив Олександра Ситайла орденом «За мужність»

Указ про нагородження міського голови Малина Зеленський підписав 24 березня

Президент України Володимир Зеленський відзначив державними нагородами голів облдержадміністрацій (у воєнний час обласних військових адміністрацій) та мерів міст. У списку – міський голова Малина Олександр Ситайло.

Указ №165/2022 «Про відзначення державними нагородами України» від 24 березня 2022 року оприлюднений на сайті Офісу Президента:

«За вагомий особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, мужність і самовіддані дії, виявлені під час організації оборони населених пунктів від російських загарбників, постановляю присвоїти орден «За мужність» ІІІ ступеня СИТАЙЛОВІ Олександру Григоровичу».

Серед нагороджених також голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко та Овруцький міський голова Іван Кордун. Бунечка нагородили орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. Коруда отримав аналогічну нагороду, як і Ситайло.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини