Померла собака, яку знайшли зґвалтованою у Малині

У тварини відмовили нирки, не витримали лікування

Бідолашну тварину, яку на початку липня знайшли у Малині, неподалік вокзалу з численними ранами – врятувати не вдалося. У собаки, яку вже назвали Сарою, відмовили нирки.

Про це нам повідомила Тетяна Рябишева, уродженка Малина, яка займалася порятунком тварини. Зі слів жінки, сьогодні Сару мали вже везти у реабілітаційний центр, проте організм не витримав.

«Після всіх знущань, після операції, такого довгого й тяжкого лікування…Ти мала жити в любові й турботі. Я не зуміла тебе витягнути. Ще вчора ти гуляла на вулиці, а сьогодні тебе не стало», – написала Таня.

Як писав MALYN.NEDIA, Сару знайшли у районі вокзалу у Малині у 10-х числах липня. Тварина приповзла на город бабусі Тетяни. Пенсіонерка зателефонувала онучці, яка мешкає у Києві. Згодом Тетяна разом з чоловіка забрали тварину до Києва. Ветеринари були настільки вражені цим випадком, що збилися на консиліум.

У своєму висновку вони написали, що собаку, яка за віком має не більше трьох років, ґвалтували предметами невідомого походження. На тілі тварини також знайшли проникаючі та рвані рани в області поперекового відділу хребта та промежини. 

Тетяна і зоозахисна організація UA.Animals подали заяву у місцеву поліцію.

На порятунок тварини небайдужі мешканці Малина надіслали близько 40 тис. грн. Весь цей час Сара була на стаціонарному лікуванні у Києві. Таня регулярно ділилася душевними фото, як собака бореться за життя, гуляє, спить та їсть. Втім, на жаль, всі зусилля були марними…

На зорі людства собаки захищали людей від хижих звірів. Тепер настав час нам захищати собак від озвірілих людей…

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини