Підліток з Коростеня, якого вразило струмом на залізничному мосту, помер у лікарні

Трагічні селфі на залізниці й далі забирають життя дітей.

Про смерть підлітка повідомив сайт Коростень today з посиланням на інформацію БФ «Єлеон», оприлюдненій в Instagram.

«На жаль, вимушені повідомити про те, що пішов із життя 13-річний Кирило Пекарський – хлопчик, якого нещодавно вдарило струмом. Декілька днів лікарі Житомирської обласної дитячої лікарні боролися за його життя», – поінформували в благодійному фонді.

Нагадаємо, 28 червня 2021 року в Коростені 13-річний підліток заліз на залізничний міст та отримав ураження електричним струмом. Від удару підліток упав на бетонне покриття з висоти близько 10 метрів та, окрім опіків, отримав й інші тяжкі травми. Дитину госпіталізували. Згодом журналісти одного з центральних телеканалів розповіли подробиці травмування підлітка, зазначивши, що його вдарило електрострумом у 27 тисяч вольт.

Підлітка вдарило струмом у 27 тисяч вольт під час селфі на залізничному мості

Раніше ми повідомляли про подібну трагедію в Ірпені — що 18 червня 13-річний підліток виліз на залізничний міст в Ірпені, щоб зробити фото. Коли ж помітив, що наближається поїзд, ліг між рейками. Травми виявились несумісними із життям – хлопець загинув.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини