На станції Тетерів біля залізничної колії знайшли мертвим 13-річного хлопця

Поліцейські встановили, що причиною його загибелі став нещасний випадок

Випадкові перехожі виявили тіло 13-річного підлітка в селищі Пісківка Київської області біля залізничної колії та повідомили про це у поліцію.

У пресслужбі Нацполіції повідомили подробиці трагедії.

«Правоохоронці встановили, що 13-річний учень 7-го класу однієї із шкіл селища Пісківка проходив вздовж вантажного потягу та виліз на вагон. Хлопчину вдарило електрострумом та від отриманих травм він загинув на місці», — йдеться у повідомленні.

У поліції уточнили, що трагічний випадок стався на залізничній станції «Тетерів».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство з позначкою нещасний випадок) Кримінального кодексу України. 

Хлопчину вдарило електрострумом

Раніше MALYN.MEDIA писав, що в Ірпені 14-річного хлопця, який робив селфі на мосту, вдарило струмом. Постраждалий отримав 35 % опіків І-ІІ ступеню спини, а також перелом стегна від падіння.

Подібний випадок стався згодом і в Коростені. 28 червня 2021 року в Коростені 13-річний підліток заліз на залізничний міст та отримав ураження електричним струмом. Від удару підліток упав на бетонне покриття з висоти близько 10 метрів та, окрім опіків, отримав й інші тяжкі травми. Через декілька днів хлопець помер у лікарні.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини