Робив фото на мосту: в Ірпені 14-річного хлопця вдарило струмом

Внаслідок ураження підліток знепритомнів і впав на колію.

Під час прогулянки з друзями хлопець вирушив до Ірпінської набережної кататися на велосипедах. Вирішив зробити фото на залізничному мосту. Для цього виліз на конструкції мосту, на висоту близько чотирьох метрів, де його уразило струмом. Про інцидент повідомили у поліції Київщини.

«Про надзвичайну подію за участі неповнолітнього до відділу поліції №2 Бучанського районного управління поліції повідомили медики. На місце події негайно прибули ювенальні поліцейські та слідчі. Встановлено, що після удару струмом, хлопець втратив свідомість та впав на колії», – йдеться у повідомленні.

Постраждалий отримав 35 % опіків І-ІІ ступеню спини, а також перелом стегна. Зараз він в лікарні. Медики кажуть, що його життю та здоров’ю вже нічого не загрожує. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

Ризик заради популярності у соцмережах. Фото: поліція Київщини

У поліції застерігають дітей утриматись від таких розваг. І нагадують, що необдумані вчинки можуть призвести до вкрай негативних наслідків. У поліції також закликають батьків нагадувати дітям про небезпеку.

Раніше MALYN.MEDIA писав про трагедію у Бородянці — чоловік виліз на вагон-цистерну та був вражений струмом.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини