Мотриса начальника Південно-Західної залізниці потрапила в аварію

Мотриса — це самохідний залізничний пасажирський або службовий вагон з самостійною силовою установкою

Дизель-поїзд начальника регіональної філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця» у п’ятницю, 1 липня, потрапив в аварію. Є постраждалі. Про це повідомив один із Телеграм-каналів, пише Rail.insider.

«Злетіла мотриса з керівництвом Південно-Західної залізниці. Є постраждалі», – повідомили у соцмережі разом із відео розбитого потяга.

Зазначається, що інцидент стався неподалік від кордону з Білоруссю.

«Аварія з мотрисою начальника Південно-Західної залізниці Букіна (Андрія Букіна – ред.) сталася на перегоні Бережесть-Словечно, це на межі з Білоруссю», – повідомляють на каналі.

У соцмережах пишуть, що керівництво залізниці проводило об’їзд ділянки. Проте один із мостів на ній несподівано для залізничників виявився підірваним. Тож мотриса на швидкості з нього злетіла.

Дизель-поїзд ДР1А-405 збудований у 1973 році в тривагонному виконанні — моторний вагон із кабіною управління, причіпний вагон і причіпний вагон із кабіною управління. Довгий час експлуатується як службовий транспорт керівництва Південно-Західної залізниці та Укрзалізниці.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини