Мешканець Малина загинув під час зварювальних робіт на підприємстві

Чоловік ремонтував цистерну, як раптом – пролунав вибух

6 червня до поліції звернувся чоловік. Він заявив, що почув вибух на підприємстві, а потім побачив тіло чоловіка, який проводив зварювальні роботи. За інформацією слідства, 59-річний чоловік приїхав до села Олізарівка Київської області, щоб відремонтувати цистерну з-під палива.

Під час роботи цистерна вибухнула, чоловік загинув на місці. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

Журналіст Богдан Лісовський уточнив, що загинув малинець Петро Кондель.

«У результаті нещасного випадку на 60-му році життя передчасно завершилось земне життя прекрасної людини, досвідченого фахівця-зварювальника, люблячого чоловіка, батька, доброго й приємного сусіда, друга Петра Миколайовича Конделя. (…) Щирі слова співчуття дружині Валентині Павлівні, доньці Дарині, усім рідним і близьким покійного, котрий багато років працював на ПАТ «МДЕЗ», — йдеться у дописі.

Поховали загиблого сьогодні, 8 червня.

Редакція видання висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Вічна пам’ять!

Минулого тижня і Пиріжках на Малинщині втопилася 22-річна дівчина.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини