2 млн грн: міськрада Малина оголосила тендер на закупівлю шкільного автобуса

Планують придбати автобус на 31 пасажира

Керівництво Малина планує придбати шкільний автобус. Для цього вже оголосили відповідний тендер. Місто розраховує на суму до 1,9 млн грн.

Про це йдеться на сайті Prozorro.

У технічній документації зазначено, що це повинен бути спеціальний шкільний автобус, жовтого кольору. Транспорт повинен також вміщати не менше 31 пасажира. Рік випуску – від 2021.

Серед вимог також – гарантія на перші 100 тис. пробігу. Поставити товар переможець торгів повинен не пізніше 1 травня цього року.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, як учні закритих шкіл на Малинщині добираються на навчання поламаним автобусом. Обурені батьки нарікали, що по маршруту їздить старий автобус, який весь час ламається або його «кидають» на інший маршрут. Автобус курсує на більше ніж 10 населених пунктів і вчасно не встигає підвезти дітей до навчального закладу…

Тоді начальник управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Віталій Коробейник запевняв, що уже через декілька днів оголосять тендер на закупівлю шкільного автобуса на 30 місць.

Крім того, до кінця навчального року, можливо, з’явиться в громаді ще один шкільний автобус. Наразі освітяни готують подання до обласної влади з проханням посприяти у виділенні Малинській МТГ додаткових коштів на транспорт.

Катерина Гончаренко
Катерина Гончаренко
Журналістка, оглядачка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини