В обстріляному Малині побував посол Естонії. ФОТО

Естонія обіцяє допомогти відбудувати Житомирщину

Сьогодні, 25 травня, у Малині побував посол Естонії в Україні Каймо Кууск. Окрім нашого міста, посол також побував в інших населених пунктах Житомирської області, які потрепіли від обстрілів рф – у Народичах, Овручі, Олевську та, власне, самому Житомирі.

Про це пише Estonian Embassy in Kyiv.

«Ми бачили зруйновані обстрілами мости та будинки. Бачили любов українців до своєї землі. Естонія підставляє Україні своє дружнє плече, щоб ця чудова земля відродилась у своїй красі», – поділився враженнями Каймо Кууск.

Загалом в області налічується понад 2200 зруйнованих і пошкоджених об’єктів. Серед них – житлові будинки, заклади освіти, медицини, культури, адмінбудівлі та промислові підприємства.

Естонія готова допомагати відбудовувати Житомирщину, а також співпрацювати у питанні інвестицій та розвитку бізнесу. Зокрема, уряд Естонії отримав від Житомирської адміністрації пропозицію щодо переліку об’єктів для відновлення й дорожню карту цього процесу.

Естонія має намір залучити партнерів, інші країни, щоб спільно доєднатись до відбудови шкіл і дитячих садків, допомогти втілити великі інфраструктурні проєкти в області.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини