У Малинській громаді зростуть тарифи на вивіз сміття

Нові тарифи планують з 1 жовтня

Споживачам КП «Екоресурс» доведеться більше оплачувати за вивіз сміття. Відповідне повідомлення про намір збільшити ціни опублікували на сайті Малинської міської ради.

Зміни стосуватимуться Малина, Гранітного, а також сіл Федорівка, Малинівка та Юрівка.

Зазначається, що востаннє тарифи змінювали ще у березні 2018-ого. І від цього часу значно зросли витрати на надання послуги. Власне це, як наголошують у мерії, і є причиною підвищення цін.

«Мінімальна заробітна плата зросла з 3723 грн до 6500 грн або на 57,3%; витрати на паливо мастильні матеріали зросли: бензин а-95 на 57,9 %; дизельне паливо на 48,1%, газ – на 38,1%. Витрати на придбання запчастин теж значно зросли, в зв’язку з підвищенням цін на них. Саме ці складові тарифу значно збільшують витрати підприємства на надання послуг», — йдеться у повідомленні.  

Нові ціни почнуть діяти вже з 1 жовтня.  

Планові тарифи КП “Екоресурс”

Зауваження та пропозиції щодо нових тарифів мешканці громади можуть надсилати у письмовому вигляді протягом семи календарних днів з дня опублікування наміру про зміну тарифу (дата публікації – 20 вересня) за адресою: вул. Паркова, 1, м. Малин, 11601. Електронну пошту не залишили…

Читайте також – У Малині під час війни об’єми сміття зросли утричі: куди вивозити будівельні відходи

Катерина Гончаренко
Катерина Гончаренко
Журналістка, оглядачка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини