Малин знову на колінах зустрічав кортеж із тілом воїна Сергія Демченка. ФОТО

46-річний боєць загинув у боях на Донеччині

Сьогодні, 21 вересня, Малинська громада вкотре у траурі. До міста привезли тіло 46-річного солдата та нашого земляка Демченка Сергія Анатолійовича.

Чоловік загинув 15 вересня у боях в населеному пункті Миколаївка Друга, що на Донеччині. Він був стрільцем-помічником гранатометника механізованого батальйону. У його біографії – також служба в АТО у 2014-2015 рр.

Вже традиційно, у центрі Малина, на Соборній площі люди утворили живий коридор. Попрощатися із військовим прийшли рідні та близькі, керівництво міста, військком, а також мешканці Малина. До живого коридору приєдналися учні та викладачі Малинського професійного ліцею.

Відспівали загиблого бійця у Свято-Покровському храмі.

«Пізніше біля храму відбувся мітинг пам’яті, де до присутніх зі словами співчуття звернувся міський голова Олександр Ситайло. Слово мали також військовий комісар Олександр Сердюк та перший заступник голови Коростенської РДА Сергій Кириченко. Цього дня прощання відбулося й біля будинку, де проживав боєць», – зазначили у мерії.

Поховали Сергія Демченка на Алеї Героїв міського кладовища.

У зв’язку з втратою мер Малина підписав розпорядження, яким проголосив 21 вересня днем жалоби за загиблим.

У цей день на території громади заборонено проведення розважально-концертних заходів, звучання розважальної музики у громадських місцях та громадському транспорті.

Редакція MALYN.MEDIA висловлює щирі співчуття рідним і близьким воїна. Сумуємо разом з вами. Нехай Бог дає вам сил пережити втрату. Світла пам’ять! Герої не вмирають…

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини