У Малині запалили вогні головної ялинки та зустріли Миколая. ФОТО

На головній площі міста відзначили День Святого Миколая

Сьогодні, 19 грудня, на площі Соборній у Малині, попри дощову погоду, зібралося декілька сотень дорослих і дітей, аби урочисто відкрити головну ялинку нашої громади.

Було весело і цікаво. Житомирська студія розваг «BadaBoomZt» підготувала для дітвори різноманітні ігри та конкурси за участю мультяшних героїв та ходулістів. А опісля наймолодші малинці отримали яскраві враження від танців та хороводів навколо новорічної зеленої красуні.

Усі, звісно, з нетерпінням чекали головного героя дійства — Святого Миколая, який з’явився на сцені майже водночас з міським головою Олександром Ситайлом.

Мер урочисто передав винуватцю свята чарівний ключ від садиби Св. Миколая, який став символом початку новорічно-різдвяних свят у Малинській МТГ. Також Олександр Григорович привітав усіх малинців зі святом і побажав миру, добробуту, сімейного затишку та Божої благодаті.

На ялинці засвітили різнобарвні вогники, а родини з малими дітьми почимчикували до садиби Св. Миколая, аби дітвора розповіла заздалегідь підготовлені віршики і отримала солодкі подарунки.

Під вечір на площі вже не було, де яблуку впасти. Розпочалися гуляння — приєдналася молодь і дорослі. На місці теж можна було придбати глінтвейн та смачні наїдки, посмакувати запашною кавою та чаєм.

Нагадаємо, цьогорічну ялинку привезли із села Савлуки. 25-метрове дерево росло подвір’ї довгожительки, яка померла на 101 році життя. Її рідні вирішили подарувати дерево відзначення цьогорічних свят.

Усі фото MALYN.MEDIA

Марина Кириченко
Марина Кириченкоhttp://malyn.media
Журналістка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини