У Малині відремонтують укриття за 13 мільйонів гривень

Ще близько 200 тисяч гривень витратять на технічний та авторський нагляди

У Малині планують капітально відремонтувати захисну споруду по вулиці Городищанській, 20. За цією адресою зареєстрований Малинський профліцей.

Про це першим повідомило polissya.today.

Вкінці жовтня Департамент регіонального розвитку оголосив тендер, наразі він вже завершений. Перемогу здобуло ТОВ «Укрвишбуд» (зареєстроване на Київщині)

Вартість робіт склала 13 млн 141 тис. грн. Попередній термін виконання робіт – кінець цього року, але його можуть продовжити на вимогу сторін. Принаймні, про це йдеться в укладеному договорі.

Деталей щодо облаштування такого приміщення не зазначають — серед документації немає технічного завдання. Дослівно мовиться про «Капітальний ремонт об’єкта захисної споруди цивільного захисту (цивільної оборони) протирадіаційного укриття за адресою…»

Окрім цього, на Prozorro також завершили ще дві тендерні процедури, які стосуються цього укриття у Малині. Йдеться про роботи по здійсненні технічного нагляду, які оцінили у майже 162 тис. грн, і роботи з авторського нагляду — їхня вартість складе ще 38 тис. грн. Замовник той самий: Департамент регіонального розвитку Житомирської ОВА.

Загалом цей об’єкт обійдеться у майже повних 14 мільйонів гривень. В укладеному договорі розписано так: 13,1 млн – капітальний ремонт; технагляд – майже 162 тис. грн; авторський нагляд – 38 тис. грн; проєктні роботи – 532 тис. грн; утримання – 102 тис. грн.

Джерело фінансування – місцевий бюджет.

Читайте також — Старі хвороби «Великого будівництва»: відбудовувати міст у Малині буде фірма з дорожчим прайсом

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини