Радикальний «Малин Енергоінвест»: персональні дані боржників — у відкритий доступ

Але чи розумний?

Несплата споживачами комунальних послуг — це завжди проблема для підприємства, яке їх надає. Тож кожне з них шукає методи «впливу» на боржників по-своєму.

У Малині от, комунальне підприємство організувало «дошку ганьби». Не довго думаючи, оприлюднили списки боржників в мережі інтернет!

Цікава інформація… для аферистів різного штибу. Є вулиця, є номер будинку й номер квартири, є прізвище та сума боргу. Що ще треба для новітніх комбінаторів? Для зручності, можна навіть, завантажити вордівський документ! В технологічний час живемо.

Що тут ще сказати — сервіс на високому рівні!

Скриншот з документа

А малинці таки добряче боргують за тепло — 4 млн 620 тис. грн. Не дивно, що у комунальників здали нерви й вони вдалися до такого «радикалізму».

Ще й за електрику боргують жителі міста, але у порівнянні з опаленням, то мізерні копійки.

Скриншот з сайту

Нещодавно навіть ховали адресні таблички, щоб жодним диверсантам не дати шансу, світломаскування, комендантська година… І тут — «дошка ганьби» в інтернеті. Скажіть, куди бігти й куди ховатися?

Нагадаємо, у квітні цього року директором комунального підприємства ТОВ «Малин Енергоінвест» призначено Валентина Сербіна.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини