Обстріляний Малин відвідав Перший віцепрезидент парламенту Естонії. ФОТО

Гості оглянули пошкоджені об’єкти інфраструктури

Сьогодні, 6 червня, у Малині побувала поважна делегація з Естонії. Очолив її Перший віцепрезидент парламенту Ханно Певкур.

У складі делегації також були Надзвичайний і Повноважний Посол Естонської Республіки в Україні Каімо Кууск, перший заступник голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко, народні депутати України Тетяна Грищенко та Арсеній Пушкаренко, заступник голови Житомирської ОВА Наталія Остапченко. А також голова Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк та інші.

Гості оглянули пошкоджені об’єкти інфраструктури Малина, зокрема, фабричний міст, пожежну частину, школу мистецтв.

Ці об’єкти увійшли до переліку тих, які відбудовуватиме Естонія на Житомирщині, кажуть у мерії. Щоб зрозуміти потреби й оцінити обсяг робіт, представники Естонії особисто відвідують місто.

Під час візиту Ханно Певкур отримав вишиванку від Олександра Корнієнка. Зі свого боку представник Естонії подарував світшот із написом «Слава Україні!». Цю річ в Естонії активно продають, а гроші від продажу йдуть на підтримку Україні.

Естонія готова допомагати відбудовувати Житомирщину, а також співпрацювати у питанні інвестицій та розвитку бізнесу. Зокрема, уряд Естонії отримав від Житомирської адміністрації пропозицію щодо переліку об’єктів для відновлення й дорожню карту цього процесу.

Естонія має намір залучити партнерів, інші країни, щоб спільно доєднатись до відбудови шкіл і дитячих садків, допомогти втілити великі інфраструктурні проєкти в області.

Зазначимо, що це вже не перший візит естонців у Малин. 25 травня у місті побував Каімо Кууск.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини