Маршрутка — 7 грн: у Малині виконком погодив нову ціну

27 серпня на міських автобусних маршрутах встановили новий тариф

Таке рішення виконком прийняв «врахувавши звернення перевізників міста, викликані підвищенням розміру мінімальної заробітної плати, цін на паливно-мастильні матеріали, запчастини та енергоносії, розглянувши подані розрахунки тарифів на послуги із перевезення пасажирів»…

«Встановити тариф на перевезення пасажирів на  міських постійних автобусних маршрутах в м. Малині для підприємств, установ, організацій, які не належать до комунальної власності, та фізичних осіб – підприємців,  з якими виконавчим комітетом Малинської міської ради укладено договори на перевезення пасажирів автомобільним транспортом  у розмірі  7,00 грн.» — зазначено у рішенні.

 Зазначимо, що підвищення вартості проїзду не анонсувалося. На сайті міської ради проєкт рішення «Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів автотранспортом у м. Малині» було оприлюднено 27 липня 2021 в категорії Регуляторна політика.

      

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини