Малинців закликають приєднатись до вшанування 35-х роковин аварії в Чорнобилі

Пам’ятну дату планують вшанувати мітингом і покладанням квітів.

Цього року минає 35 років від страшної аварії, яка сколихнула весь світ. 26 квітня у цей роковий день в 1986 році стався надпотужний хімічний вибух, який офіційно визнали наймасштабнішою аварією в історію атомної енергетики.

У понеділок, 26 квітня, о 10:00 у Малині біля пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської катастрофи (район «Малинівського кругу») відбудеться мітинг пам’яті. А також заплановане покладання квітів. Про це йдеться на сайті мерії.

«Запрошуємо жителів нашої громади приєднатись до заходу та вшанувати разом подвиг учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Захід відбуватиметься із дотриманням карантинних обмежень. Наявність захисних масок – обов’язкова!» – зазначили у Малинській міськраді.

Нагадаємо, що до 35-ї річниці трагедії на Чорнобильській АЕС серед учнів Малинщини оголосили онлайн-конкурс у номінаціях пісня, поезія та малюнок.

Раніше MALYN.MEDIA публікував перелік літератури і кінострічок про трагедію.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини