Київщина отримала нову туристичну айдентику

Дизайнери ставили задачу – зобразити туристичне різноманіття регіону та зберегти історичну асоціативну спадщину

Її розробила українська студія White Studio Design, – повідомляє  видання Telegraf.Design.

За основу обрали мінімалізм, що відображається в архітектурі та атмосфері області.

Візуалізація використання у зовнішній рекламі

У логотипі поєднали декілька символів – шестипроменеву зорю Трипілля, млин та астеріск (книжкову виноску). Саме зірка виконує функцію уточнення та пояснення у творах, розкриття та чіткості у розумінні.

Поєднання символів

«Ми хотіли показати область з точки зору історії цієї території. Тут проживали різні люди з різними культурами, кожна з яких закарбувалась у символах на знайдених артефактах, так і утворилась айдентика», – розповідають в студії.

Мінімалізм та влучність стали також основоположниками для гасла області. В його основі – універсальний конструктор, який підтверджує, що Київщина є «точкою відліку» для різних туристичних напрямків.

Київщина є «точкою відліку» для різних туристичних напрямків

Гасло має унікальний меседж, пов’язаний із туристичним та історичним потенціалом Київщіни, комунікує певний емоційний настрій, відповідно до загальної ідеї, рекламує унікальні туристичні продукти Київщини та показує багатогранність київського регіону.

Також для айдентики використовували фірмовий шрифт Kyiv Region Type, розроблений спільно з дизайнером Дмитром Растворцем.

Керівником та артдиректор проєкту туристичної айдентики регіону став Олег Білий (White Studio Design). Команда розробників має досвід роботи з такими проєктами територіального та туристичного брендингу як: Дрогобич, Рахівщина, місто Генічеськ, Чорнобиль – Територія Змін, місто Калуш, Кам’янка-Бузька, Борислав, Вишгород, Колоритне Приазов’я, Жовті Води тощо.  Постійна плідна співпраця з Агенцією Туристичних Ініціатив та декілька спільних проєктів з Bulanov Buro.

Нагадаємо, минулого року Малин також взявся за брендинг — Конкурс задля конкурсу: що не так із голосуванням за бренд Малина.

Раніше MALYN.MEDIA писав, що для Житомирщини обрали офіційний логотип і брендбук. Також офіційний логотип отримала Чорнобильська зона відчуження.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини