До 85-річчя області погасили ювілейну марку, яку намалювала Таїсія Чернецька з Малина

Ескіз 17-річної Таїсії переміг в онлайн-голосування

Учора, 22 вересня, Житомирська область відзначала ювілей – 85 років. Під час урочистих заходів символічно погасили ювілейну марку, яку випустили спеціально до важливої дати. Авторкою малюнка є юна мешканка Малина – 17-річна Таїсія Чернецька.

Вона також взяла участь у заході та зі сцени разом з мером Малина Олександром Ситайлом, головою Житомирської ОВА Віталієм Бунечком та представником Укрпошти погасила марку.

Урочисту місію погашення ювілейної марки провели під час заходу в Житомирській обласній філармонії ім. С. Ріхтера. Така процедура – це завірення спеціальним поштовим штемпелем поштових конвертів та марок, випущених з нагоди великих та пам’ятних подій.

Тираж цих марок – 420 шт. Всі охочі зможуть придбати ювілейну марку у відділеннях «Укрпошти» м. Житомира №14 (вул.Київська, 20) та №15 (майдан Згоди 3/75).

До 85-річчя Житомирщини окрім ювілейної марки, виготовили також конверт. Ескізом марки став малюнок Таїсії – перед цим її робота перемогла в онлайн-голосуванні, яке проводили у телеграм-каналі на початку вересня.

Дівчина є студенткою третього курсу Київського індустріального фахового коледжу Київського національного університету будівництва та архітектури.

Ще з початку війни вона хотіла намалювати картину на тематику боротьби нашого народу за волю та незалежність. Випадково побачила оголошення про конкурс і вирішила взяти участь.

Ескіз, який намалювала Таїсія

 Намалювала декілька нарисів, взявши за основу герб Житомирської області. Вибравши найкращий, почала над ним працювати.

На задньому плані зобразила символіку українського прапора. У центрі композиції образи-символи Житомирщини, а під ними — горять російські танки. Своєю роботою вона показала незламність духу воїнів Житомирщини.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини