Є докази про вбивство 23-річного чоловіка: нові факти про коростишівських рекетирів

Одного з членів банди звинувачують у тому, що він вивіз у ліс і забив до смерті за вигадані борги молодого чоловіка

Поліцейські повідомили нові деталі про діяльність банди рекетирів з Коростишева. Нагадаємо, наприкінці літа правоохоронці затримали лідерів та учасників організованої злочинної групи, які вибивали неіснуючі борги від місцевих мешканців. На час слідства дев’ятеро з них перебувають під вартою. Зокрема, у цій підозрюють депутата Коростишівської міськради та у минулому – заступника міського голови 30-річного Михайла Лукомського. Зараз же поліцейські зібрали докази про вбивство, в якому підозрюють іншого, 35-річного члена бандитської групи, мешканця Коростишева.

Про це повідомила пресслужба Поліції Житомирщини.

Слідчі встановили, що ще у квітні 2016-го підозрюваний приїхав до Володарсько-Волинського району (нині Хорошівській). Там він викликав «на розмову» 23-річного місцевого жителя, який нібито йому заборгував.

«Чоловіки виїхали у поле неподалік с. Поромівки. Під час конфлікту підозрюваний завдав опоненту понад 60 ударів, у тому числі понад десяток ножових поранень. Від отриманих травм чоловік загинув. Наступного ранку його тіло виявили працівники місцевого фермерського господарства. Також відомо, що загиблий брав участь в антитерористичній операції», — пишуть правоохоронці.

Лише зараз, після затримання причетного до вбивства, свідки погодилися свідчити проти нього. Йому вже повідомили про підозру — інкримінують ч.4 ст. 115 ККУ. Нині триває досудове розслідування.

Якщо його вину доведуть у суді, підозрюваному загрожує від 10 до 15 років тюрми.

Наприкінці минулого року депутата з Коростишева, якого підозрюють у рекеті, рішенням суду відправили під домашній арешт.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини