У Малині забили до смерті 39-річного чоловіка

У вбивстві підозрюють двох малинців – 19-річного і 22-річного.

Трагічний інцидент трапився на одній із вулиць у Малині. Двоє молодих місцевих сильно травмували 39-річного чоловіка. Чоловік помер на другий день у лікарні.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ Нацполіції Житомирщини.

Попередньо відомо, що 2 вересня на одній із вулиць у Малині знайшли чоловіка без свідомості. Перехожі викликали «швидку», і його госпіталізували. На жаль, не зважаючи на зусилля медиків, уранці 3 вересня травмований помер.

На місці працювала поліція. З допомогою записів камер вони встановили, що до інциденту причетні двоє місцевих – 19 і 22 років. Раніше вони вже притягувались до відповідальності.

Між молодиками і загиблим виник конфлікт через давню неприязнь. Молоді люди нанесли потерпілому сильні удари і залишили на вулиці.

Нині обом оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого  ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Досудове розслідування триває. За такі дії їм загрожує до 10 років тюрми.

Читайте також – Катування двох хлопців: поліцейському з Малина загрожує 10 років тюрми.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини