У Малині за допомогою записів відеоспостереження поліція оперативно розкрила крадіжку

Обґрунтовано підозрюваними у причетності до обкрадання кіоску у м. Малині є троє місцевих парубків.

17 лютого до Малинського відділення звернулась підприємниця із заявою про обкрадання належного їй кіоску, — повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

На місці події працювали поліцейські слідчо-оперативної групи, які попередньо з’ясували, що у ніч з 16 на 17 лютого хтось пошкодив металопластикове вікно у приміщенні торговельного закладу та викрав звідти гроші та продукти харчування. Загальна сума збитку склала 5,5 тисяч гривень.

Правоохоронці провели першочергові дії, у рамках яких вилучили і переглянули записи камер відеоспостереження, розміщених поблизу місця вчинення злочину. У зафільмованих молодиках правоохоронці упізнали осіб, які раніше неодноразово уже потрапляли в їх поле зору.

«Обґрунтовано підозрюваними у крадіжці є троє парубків, жителів місцевої громади. Місцезнаходження одного з них, 29-річного чоловіка, ми встановили. Свою віну він визнав. Продовжуємо розшукові заходи двох інших співучасників. Обидва хлопці не досягли віку повноліття, однак уже вчиняли правопорушення раніше», – прокоментував керівник Малинського відділення поліції Сергій Цівончук.

Досудове розслідування проводиться за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством заволодіння майном, поєднане із проникненням у приміщення, карається ув’язненням на строк від 3 до 6 років.

Пошкоджене вікно

Нагадаємо, 27 січня відбулась робоча зустріч керівників області та поліції регіону з головами територіальних громад, на якій правоохоронці закликали голів ТГ долучитись до безпекових проектів. Того ж дня 4 громади Житомирщини підписали меморандуми про співпрацю з поліцією.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини