У Брусилові затримали мародера: зброя, викрадені товари та чужий автомобіль

Серед іншого обладнання для приготування хот-догів і навіть паперові пакети та палички для кави

Під час обшуку за місцем проживання жителя смт Брусилова правоохоронці виявили кілька гранат, майже 800 патронів різного калібру, гвинтівку з оптичним прицілом та інше. Крім того, з домоволодіння вилучили товари, ймовірно викрадені з автозаправної станції, та чужий автомобіль. Нині у рамках досудового розслідування триває встановлення всіх обставин.

Про це повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«12 квітня поліцейські Коростишівського відділу провели невідкладні слідчі дії за місцем проживання 42-річного жителя смт Брусилова, якого обґрунтовано запідозрили у зберіганні заборонених предметів. У результаті виявили корпуси гранат Ф-1 та РГН з підривачами до них, стартовий двигун та постріл до РПГ, магазини до АК, гвинтівку ТОЗ з оптичним прицілом, майже сотню патронів калібру 7, 62, ще 270 патронів калібру 5,45 та понад 400 патронів калібру 5,6 мм, а також інші набої», – йдеться у повідомленні.

Окрім того, поліцейські виявили в цьому ж домоволодінні товари, ймовірно викрадені з однієї з автозаправних станцій: цілі упаковки засобів для автомобілів, обладнання для приготування хот-догів і навіть паперові пакети та палички для кави. Також у чоловіка вилучили понад 150 тисяч гривень та долари США. Тож нині триває з’ясування й обставин, за яких усе це опинилося у фігуранта провадження. Нагадаємо, що в умовах воєнного часу таємне викрадення чужого майна кваліфікується за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України, за що передбачено від 5 до 8 років ув’язнення.

Також поліцейські вилучили з домоволодіння автомобіль Hyundai, який, як з’ясувалось, належить жителю Сумської області. Власник пояснив, що через відсутність пального залишив транспортний засіб на одній з автозаправних станцій Радомишльської громади у перші дні війни, під час евакуації. Триває з’ясування й цієї обставини.

Відео: поліція Житомирщини

Читайте також — Мародерство й злочини під час війни: роз’яснення уряду

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини