На Радомишльщині чоловік під час святкувань вбив 31-річного квартиранта

Загиблий тимчасово проживав у будинку вбивці

Повідомлення про подію у с. Заболоть Радомишльської громади надійшло до поліції 14 січня. На подвір’ї приватного будинку поліцейські виявили тіло 31-річного місцевого жителя з травмою голови. Його направили на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

«Поліцейські з’ясували, що загиблий тимчасово проживав у будинку свого 62-річного знайомого. Попередньо, того дня чоловіки побували на гостинах в кількох обійстях односельців та пригощалися спиртним під приводом свят. Згодом, уже неподалік домівки, вони посварилися. Конфлікт переріс у бійку, в ході якої господар завдав обридлому «квартирантові» смертельних травм», — йдеться у повідомленні поліції.

Поліцейські затримали причетного до події чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Нині за погодженням з Коростишівською окружною прокуратурою слідчі поліції оголосили йому про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Законодавством заподіяння смерті іншій людині карається позбавленням волі на термін від 7 до 15 років.

Читайте також — На Житомирщині син тиждень не дозволяє поховати матір: несподіваний поворот у справі

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини