На Малинщині затримали групу «домушників» після скоєння чергової крадіжки

Деталі резонансної поліцейської операції, яку бачили свідки поблизу різнянського перехрестя.

У середу, 5 травня, затримали групу малинців, віком від 21 до 28 років, які обкрадали помешкання. Найстарший із них був їхнім організатором, повідомляє відділ комунікації поліції Житомирщини.

Відомо, що “домушників” затримували оперативники кримінальної поліції ГУНП та Коростенського районного управління. В операції також брали участь спецпризначенців главку. Автомобіль крадіїв зупинили у селі Різні, коли молодики повертались після щойно вчиненої крадіжки у Нових Вороб’ях.

В автівці поліцейські виявили ноутбук, мобільні телефони, наручні годинники, парфуми, гроші, дві пневматичні гвинтівки та інші викрадені речі. У цей же день слідчі обшукали помешкання затриманих і знайшли там ще ювелірні вироби, мобільні телефони та сім-карти.

«Наразі вже встановили їхню причетність до щонайменше 5-ти крадіжок на території Коростенського району у період січня-лютого 2021. Зараз перевіряється, чи не мають вони стосунку до ще кількох злочинів», – прокоментував т.в.о начальника ГУНП в Житомирській області  Артем Лисогор. 

Молодикам вже оголосили про підозру у вчиненні низки злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) ККУ. Якщо їхню вину доведуть у суді, їм загрожує до 6-ти років за ґратами.

Нагадаємо, раніше у Малині за допомогою записів відеоспостереження поліція оперативно розкрила крадіжку. Читайте також, як на Житомирщині з маршрутки викрали пакунок з півтора мільйонами гривень.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини