До 12 років тюрми: малинським домушникам оголосили про підозру

До складу групи входили троє жителів Малина

У травні минулого року оперативники затримали у селі Різня молодиків, які поверталися після крадіжки з Нових Вороб’їв. Правоохоронцям вдалося встановити причетність до крадіжок на майже пів мільйона гривень. А днями організатору та учасникам оголосили про підозру. Їм загрожує до 12 років ув’язнення.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції Житомирщини.

Під час затримання

«До складу групи входили троє жителів Малина, віком від 21 до 28 років. Найстарший і був організатором злочинної діяльності, щонайменше, у 4 крадіжках, учинених у січні-лютому 2021 на території міста та району», – розповідають у поліції.

Торік поліцейські затримали чоловіків відразу після вчинення ними крадіжки з будинку у с. Нових Вороб’ях.  В їхньому авто знайшли ноутбук, мобільні телефони, наручні годинники, парфуми, гроші, дві пневматичні гвинтівки та інші речі, що належать власникам оселі.

«Також цього дня провели до десятка обшуків за місцями проживання та тимчасового перебування членів групи і вилучені докази їх причетності до низки протиправних діянь. Зокрема, ювелірні вироби, мобільні телефони, численні сім-картки тощо», – кажуть правоохоронці.

Вчора, 2 лютого трьом членам групи оголосили про підозру у вчиненні низки діянь, передбачених ч. 5 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, учинена організованою групою.  Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 12  років. Розслідування триває.

Читайте також – Душа хотіла свята: у Малині гурман регулярно викрадав з АТБ елітний алкоголь та ікру

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини