Душа хотіла свята: у Малині гурман регулярно викрадав з АТБ елітний алкоголь та ікру

Чоловік примудрився кілька разів винести з маркету пляшки відомих напоїв та «закуску»

Днями Малинський райсуд розглядав справу місцевого мешканця, який влітку торік здійснював крадіжки в АТБ на вулиці Грушевського, 1В. За вчинене чоловік отримав термін.

Про це йдеться у вироку Малинського районного суду.

Перший випадок трапився 19 червня 2021 року. Близько 15:50 він зайшов в АТБ і виніс шотландське віскі марки «John Wolker Red Label», віскі марки «Jim Beam Apple», лікер марки «Baileys». Загальна сума викраденого – майже 1100 грн.

Наступний інцидент трапився вже 15 липня. Тоді, близько 16:00, злодій поцупив пляшку двоколірного ірландського лікеру «Sheridans», який коштує близько 600 грн за пів літри.  Прихопив із собою також три плитки шоколаду «Milka».

Однак на цьому не зупинився, і вже 17 липня близько 16:30 обвинувачений, перебуваючи в приміщенні магазину ТОВ «АТБ-маркет»,  викрав зі стелажів п’ять банок лососевої ікри на 1250 гривень, чотири шоколадки «Milka» та фрукти.

У залі суду підсудний свою вину визнав та запевнив, що щиро кається у вчиненому. До речі, раніше він не притягався до відповідальності. Має також позитивну характеристику за місцем проживання.

Суд врахував ці фактори і на основі цього виніс вирок. Чоловіка судили за ч.1 та ч.2 ст.185 ККУ (Крадіжка).  Йому призначили покарання: 2 роки і 6 місяців обмеження волі. Але на підставі ст. 75 КК України звільнили обвинуваченого від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком один рік.

Раніше ми писали, що у Малині чоловік викрав з АТБ сосиски й коньяк: присудили 3 роки.

Катерина Гончаренко
Катерина Гончаренко
Журналістка, оглядачка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини