«Калюжна» справа: в Єдиному реєстрі оприлюднили «зауваження громадськості»

Але побачити їх ми не можемо

Так само, як і не знаємо хто та «громадськість».

Нагадаємо, 15 грудня 2022 року ТОВ «БМ Граніт-У» в газеті «Малинські новини» оприлюднило «Повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля» щодо розробки та подальшої рекультивації Малинського родовища гранітів ділянка Городищенська, або — «Калюжі».

Як ніколи, це пройшло тихо й без галасу. Активісти враз замовкли, влада сказала, що працює…

ЗА ТЕМОЮ «Калюжна» справа: відповідь міського голови

Але ось, 25 січня 2023 року, на сайті Єдиного реєстру оцінки впливу на довкілля оприлюднено «Зауваження і пропозиції громадськості до планованої діяльності, обсягу досліджень».

Також подібний документ було оприлюднено 16 січня 2023 року.

Скриншот

Але інформації у вільному доступі нема. На сайті лише повідомлення: «До завершення військового стану інформація відображається частково. Для отримання детальної інформації звертайтеся до УТО/УЦО» (http://eia.menr.gov.ua/uk/case/id-10190)

А ми спостерігаємо за тим, як негромадськими методами вирішують громадські справи. Тут логіка дуже проста: якщо «БМ-каменярі» зникнуть з малинських горизонтів — прекрасно. Якщо ні… Товариство, нас обвели навколо пальця!

Більше матеріалів за тегом КАЛЮЖА.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини