Малинські хірурги у перший місяці війни проводили по 4 чотири операції в день

Головне завдання лікарів було стабілізувати поранених

З початку бойових дій Малинська лікарня взяла на себе роль прифронтового медзакладу, хірурги якого день у день героїчно боролися за життя поранених. І це при тому, що більшість медиків не мали жодного досвіду роботи з бойовими травмами.

Роботу наших лікарів відзначило і керівництво області. Вчора, 14 квітня, з візитом у лікарню була перша заступниця начальника Житомирської обласної військової адміністрації Наталія Остапченко.

Малинська лікарня

Під час спілкування, медики розповіли про роботу під час війни. Серед пацієнтів, які потрапили до Малинської лікарні, траплялися дуже важкі травми та поранення, але команда лікарів робила все можливе, щоб врятувати життя нашим захисникам.

Кожного дня, впродовж місяця активних бойових дій, малинські хірурги оперували трьох, а інколи й чотирьох важких пацієнтів. Головним завданням лікарів було стабілізувати поранених та направити їх в інші медичні заклади області, де ситуація більш спокійна.

Лікарняні палати Малина

В області відзначили і роботу 30-річного хірурга, якого буквально перед війною призначили в.о. директора Малинської лікарні – Тараса Шевченка.

«В умовах бойових дій він зумів налаштувати роботу усього колективу та завдяки допомозі керівництва області та волонтерів забезпечити медичний заклад усім необхідним. Юному лікарю в екстремальних умовах вдалося зробити те, що не завжди вдається зробити у звичних умовах мирного життя», – зазначило керівництво області.

Наталія Остапченко з Тарасом Шевченком

Читайте також про воєнні будні в інтерв’ю із в.о. директора КНП «Малинська міська лікарня», хірургом Тарасом Шевченком.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини