У Малині збирають підписи за відставку Миколи Поліновського

Вважають, що «перетворює Малин на село»

Учора, 15 лютого, у місцевих фейсбук-групах опублікували обурливий допис, в якому висловлювали незадоволення роботою керівника КП «Малин» — Миколи Поліновського. Йдеться про те, що на вулицях міста жахливі ями. Додали також фото, де поранений військовий на інвалідному візку змушений їздити «дірявими» дорогами міста.

«Чому керівництво в Малині їздить на джипах, а поранені бійці по калюжах та ямах, запитує авторка дописуВікторія Пасішніченко. — Низький уклін Миколі Поліновському за його сумлінну і щоденну роботу, яку він би мав робити, але, на жаль, чомусь не виконує.  Внаслідок виконання бойової задачі мій чоловік разом з побратимами потрапив під танковий обстріл. Як наслідок опинився з травмами в лікарні, а віднедавна дома на реабілітації. Через отримані поранення змушений пересуватися в інвалідному візку. Так, як власного авто ми не маємо то похід в магазин чи прогулянка на свіжому повітрі, по розбитим малинським дорогам, для нас справжнє випробування».

Зазначимо, що це не єдиний допис, в якому мешканці скаржилися на роботу підприємства. Найбільше таких дописів з’являлося в зимовий період, через непосипані чи недостатньо посипані дороги.

Ближче до вечора у групах поширили ще один допис, в якому вже не нарікають на роботу очільника КП, а закликають своїми підписами підтримати його відставку.

Авторка Ольга Єсипчук апелює тим, що директор одного з найбільших комунальних підприємств міста «став ”лідером” серед тих, хто перетворює Малин на село».

У дописі також опублікований текст звернення на ім’я мера Олександра Ситайла, яке планують направити міському голові після зібрання підписів.

«Шановний Олександр Григорович (…) Ми, що нижче підписалися, просимо вас, як виразника інтересів Малинської громади звільнити з займаної посади директора КП «Малин» Поліновського М.Л. через невідповідність займаній посаді та у зв’язку із недостатньою кваліфікацією та систематичному невиконанню своїх обов’язків перед Малинською громадою. Принагідно хочемо зазначити, що поведінка вищевказаної особи зачасту є неадекватною, про що неодноразово можна бачити з його спілкування в фейсбуці.

Причому ситуація з грубістю та хамством відбувається вже не вперше, і це суттєво погіршує морально-психологічний клімат у нашій громаді, а, відтак, під час воєнного стану заважає людям зосередити зусилля на перемозі», — дослівно йдеться у тексті звернення.

Нижче додана гугл-форму, яку пропонують заповнити тим, хто підтримує звільнення Поліновського.

Нагадаємо, Микола Поліновський очолює КП «Малин» з літа 2021-го. На цю посаду його призначили за розпорядженням мера Ситайла. До цього комунальну структуру очолював Микола Стурчак, який раптово пішов на пенсію. КП «Малин» є одним з найбюджетніших та найбільших підприємств міста. Офіційно відповідає за ремонт та стан доріг.

Інтерв’ю MALYN.MEDIA з Миколою Поліновським про розчищення доріг і стосунки з керівництвом міста за посиланням.


Актуальні Житомирські новини на сайті ukr.net

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини