9 січня позачергова сесія Малинської міської ради: зростання бюджету на 100 млн грн

Окрім того, депутати звернуться до найвищого керівництва країни та затвердять рішення виконкому.

Повідомлення про скликання позачергової сесії Малинської міської ради оприлюднене на вебсайті мерії.

Згідно з розпорядженням міського голови сесія відбудеться 9 січня 2023 року о 16.00 годині у малій залі адмінприміщення.

Депутати розглянуть такі питання: 

1. Про внесення змін до бюджету Малинської міської територіальної громади на 2023 рік.
2. Про затвердження рішення виконавчого комітету.
3. Про звернення депутатів Малинської міської ради VІІІ скликання до  Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Державного Агентства лісових ресурсів України, Житомирської обласної ради.

Згідно з проєктом рішення депутати хочуть збільшити доходи бюджету Малинської міської територіальної громади майже на 100 млн грн:

«В підпункті 1.1. пункту 1 цифри 248 313 619 гривень та 244 022 535 гривень замінити відповідно цифрами 344 268 700 гривень та 339 977 616 гривень».

Про ріг достатку — джерело надходження 100 мільйонів — не повідомляють.

Також депутати хочуть «Підтримати звернення депутатів Малинської міської ради VІІІ скликання до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Державного Агентства лісових ресурсів України, Житомирської обласної ради про внесення змін до проєкту Закону України «Про особливості управління об’єктами державної власності в лісовій галузі та порядок утворення та діяльності спеціалізованого державного лісогосподарського акціонерного товариства «Ліси України»

Якщо коротко: депутати говорять про недопустимість вилучення лісів комунальної власності та про збитки місцевого бюджету від реформування лісової галузі.

Повний текст звернення за посиланням.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини