У Малинській громаді тимчасово вимкнуть вуличне освітлення

Причиною стали сьогоднішні обстріли

На території Малинщини не працюватиме вуличне освітлення. Таку інформацію опублікували на сайті Малинської міської ради ближче до вечора, 9 березня.

«До уваги мешканців громади! У зв’язку з наявною нестабільною ситуацією в загальній енергосистемі області вуличне освітлення в Малинській громаді тимчасово не працюватиме. Просимо поставитися з розумінням до тимчасових незручностей»,йдеться в повідомленні.

У ніч на 9 березня росіяни вдарили по підстанції в Житомирі, внаслідок чого частина міста лишилася без світла і води. У ранковому зверненні мер Сергій Сухомлин повідомив, що Житомир атакували «шахедами». За інформацією начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка після влучання в області без енергопостачання залишилися майже 150 тисяч абонентів, але, на щастя, минулося без постраждалих.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини