У Малині посмертно нагородили двох воїнів. ФОТО

Нагороди отримали рідні та близькі Героїв

Сьогодні, 19 березня, у Малині родинам загиблих вручили посмертні нагороди. Вручали відзнаки міський голова Олександр Ситайло разом із представником місцевого відділення Територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а також Оленою Максименко та Оксаною Коваленко, керівниками місцевого осередку ГО “Об’єднання матерів та дружин Захисників України”, вручили посмертні нагороди рідним Героїв України.

Про це написала Малинська міська рада.

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) були відзначені:

  • Роман Володимирович Войтович (31.01.1993 – 05.02.2023), гранатометник однієї з військових частин, солдат, житель села Нянівка.  Поліг у боях поблизу населеного пункту Новомихайлівка Донецького області.
  • Олександр Анатолійович Васін (30.10.1989 – 19.08.2023), водій 3-го аеромобільного батальйону однієї з військових частин, солдат, житель села Бучки. Олександр Васін поліг на Запоріжжі, під час звільнення Роботиного.

Під час церемонії вручення висловили слова шани, вдячності та підтримки родинам загиблих захисників України.

Доземний уклін, вічна пам’ять та слава Героям!

Орден «За мужність» ІІІ ступеня є однією з вищих державних військових нагород України. Ця відзнака вручається за виявлену особисту мужність та героїзм у захисті держави, активну участь у бойових діях, а також за зразкове виконання військового обов’язку з великим ризиком для життя.

Нагородження орденом «За мужність» є виразом високої відзнаки і визнання внеску в загальнодержавну оборону та захист суверенітету України.

По темі: Остаточне місце і вигляд: у Малині обговорили деталі облаштування Алеї пам’яті

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини