Обірвалося життя 28-річного військового з Малина

Він був нагороджений  медаллю «Захисникам Вітчизни»

У понеділок, 18 березня, стало відомо, що під час проходження військової служби зупинилося життя нашого земляка, воїна ЗСУ, Богдана Сілінського. Молодому чоловікові було всього 28 років.

Про це написала Малинська міська рада.

«Зі скорботою і жалем сповіщаємо Вас про те, що 15 березня у Краматорському районі Донецької області, під час проходження військової служби, передчасно обірвалося життя нашого земляка, військовослужбовця Збройних Сил України, стрільця-помічника гранатометника механізованого відділення однієї з військових частин — Богдана Володимировича Сілінського, жителя міста Малина, 96 року народження», — повідомили у мерії.

За мужність та відвагу у грудні минулого року Богдана нагородили медаллю «Захисникам Вітчизни».

Мешканців громади одразу просять у середу, 20 березня, о 10.00 вшанувати світлу пам’ять нашого земляка живим коридором від аптеки «Нікон» до Школи мистецтв.

Відспівування воїна відбудеться у Свято-Покровському храмі по вулиці Городищанській. Поховають Богдана Сілінського на Городищанському кладовищі.

Також 20 березня у Малинській громаді — День жалоби.

Редакція висловлює щирі співчуття рідним та близьким воїна. Вічна і світла пам’ять…


Рідних загиблих Героїв з Малина та громади, які готові поділитися спогадами, запрошуємо писати нам на електронну скриньку malyn.media@gmail.com або на фейсбук-сторінку.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини