Трагічно загинув 19-річний прикордонник з Малина Антон Возний

Хлопець пройшов пекло боїв під Ізюмом, був поранений, але загинув внаслідок нещасного випадку на Чернігівщині

Сьогодні, 27 квітня, громада Малина проводжає в останній земний шлях зовсім молодого земляка, 19-річного Антона Возного. Він був бійцем Державної прикордонної служби України. 24 квітня загинув на Чернігівщині. Сьогодні його поховали на Городищанському кладовищі.

Про загибель повідомили близькі Антона у фейсбуці.

З’ясувалося, що 24 квітня п’ять військовослужбовців на човні з прикордонним нарядом виконували завдання на річці Дніпро на Чернігівщині. Під час руху притокою річки човен з військовими перекинувся. Двоє з них, серед яких був і Антон, загинули.

Загиблий був випускником Малинського профліцею, строковик, проходив службу в прикордонній службі. Попри свій юний вік парубок брав участь у війні з російськими окупантами, захищав Україну на фронті, пройшов пекло боїв під Ізюмом на Харківщині, отримав поранення.

Рідні та близькі Антона Возного стурбовані тим, що хлопця не поховають на Алеї Героїв, як інших захисників, які загинули під час служби.

«Тільки от навіть прощання з дитиною достойно провести не можуть….А чим він гірший інших? Також брав участь в бойових діях у свої неповні 19. Як мати, вважаю, що це приниженням моєї дитини. Він Герой!» — висловилася матір загиблого.

Хлопця згадують як відповідального студента, надійного друга, життєрадісного юнака.

«Знаючи цю хорошу, добру дитину, яка пройшла дійсно пекло, отримав поранення (Харків, Ізюм) і Малинська міська рада, наші можновладці не знають, як провести гідно в останній шлях захисника України, бо він строковик, а може не хочуть знати. Антон загинув на війні, виконуючи завдання, як справжній Герой. СОРОМ ТАКІЙ ВЛАДІ. Вічна пам’ять та пухом земля Герою, який такий молодий та захищав нас», — пише Жанна Олещенко.

До слова, ДБР розпочала розслідування за фактом загибелі військових. Наразі у кримінальному провадженні затриманих немає, про підозру не повідомлялось. Тривають експертизи.

Редакція MALYN.MEDIA висловлює щирі співчуття рідним та близьким воїна. Нехай Господь дає вам сили пережити втрату. Світла пам’ять!

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини