Кількість загиблих зросла до трьох, четверо поранені: останні деталі ракетного обстрілу Малина

Пошкоджені близько 150 будинків

Внаслідок учорашнього ракетного обстрілу загинули троє людей: один – цивільний, двоє – військових. Ще четверо – поранені.

Про це журналістам MALYN.MEDIA повідомив заступник начальника відділення поліції у Малині Володимир Ничипоренко.

Учора він повідомляв нам про двох загиблих, нині уточнив про ще один трагічний випадок.

«Кількість жертв зросла до трьох. Зараз співробітники поліції разом з іншими службами працюють на місці, встановлюють усі обставини події», – зазначив Володимир Ничипоренко вранці, 23 травня.

У ранковому коментарі MALYN.MEDIA міський голова Олександр Ситайло уточнив, що серед цивільних – загинув працівник Укрзалізниці.

«Маємо четверо поранених. З них троє працівників Укрзалізниці та один мешканець міста Малина. Усі поранені госпіталізовані та отримують необхідну медичну допомог», –  зазначив Олександр Ситайло.

З його слів, загалом вчорашній обстріл був потужнішим, ніж п’ятничний: «Пошкоджений об’єкт інфраструктури Укрзалізниці. Зачепило також близько 150 житлових будинків, один багатоквартирний. Пошкоджені кілька магазинів та кафе, деякі промислові підприємства».

Нині працівники комунальних підприємств займаються прибиранням вулиць від наслідків обстрілів. У мерії обіцяють допомогти мешканцям поремонтувати оселі.

Окрім того, для відновлення пошкодженого житла потрібні і волонтерські бригади. Необхідні також будівельні матеріали.

Для фіксації та опису ушкоджень, який здійснюється комісійно представниками виконавчого комітету міської ради, телефонуйте за номером УЖКГ: +38(098)-733-76-60.

Кілька вибухів прогриміли вчора, 22 травня, близько 13:30. Житомирщину обстрілювали крилатими ракетами морського базування.

Зазначимо, що це другий такий обстріл за останні дві дні. У п’ятницю, 20 травня, росіяни ударили ракетами по залізничній інфраструктурі. За останніми даними постраждали 112 приватних будинків, вісім магазинів, чотириповерхівка, приміщення пошти та п’ята школа.

Зазначимо, що вперше за час війни Малин обстрілювали ввечері 6 березня – тоді 500-кілограмова бомба зруйнувала військкомат, пошкодила церкву, мерію, суд та ін. Загинув військовий, який був на посту, згоріли припаркові автомобілі.

Ввечері 8 березня ворог наніс нещадний удар по семи житлових будинках – тоді загинула ціла сім’я: 5 дорослих і двоє немовлят.

15 березня під обстріли потрапили два місцеві підприємства.

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини