Новий обстріл Малина: загинули дві людини, гасять пожежу

В обід у місті прогриміли кілька вибухів

Сьогодні, 22 травня, близько 14:00 під час повітряної тривоги у Малині пролунали кілька вибухів. Місто знову обстріляли рашисти.

Як повідомив журналістам MALYN.MEDIA заступник начальника відділення поліції у Малині Володимир Ничипоренко, зараз на місці досі гасять пожежу. На жаль, вже відомо про двох загиблих мешканців. Триває розбір завалів. Працює експертна група та відповідні служби.

ПО ТЕМІ: Кількість загиблих зросла до трьох, четверо поранені: останні деталі ракетного обстрілу Малина

Правоохоронці поки що не уточнюють інших деталей з метою безпеки. Керівництво міста та поліція вкотре звертається до містян бути свідомими й не поширювати зайву інформацію.

Повітряне командування «Центр» пише, що сьогодні в обід Житомирщину обстрілювали крилатими ракетами морського базування.

«Чотири крилаті ракети було знищено підрозділами протиповітряної оборони повітряного командування „Центр“. Три ракети ліквідовано авіацією, та одну підрозділом зенітних ракетних військ повітряного з’єднання. За наявною інформацією Житомирщину атаковано з південно-східного напрямку крилатими ракетами морського базування», — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що це другий такий обстріл за останні дві дні. У п’ятницю, 20 травня, росіяни ударили ракетами по залізничній інфраструктурі. За останніми даними постраждали 112 приватних будинків, вісім магазинів, чотириповерхівка, приміщення пошти та п’ята школа.

Зазначимо, що вперше за час війни Малин обстрілювали ввечері 6 березня – тоді 500-кілограмова бомба зруйнувала військкомат, пошкодила церкву, мерію, суд та ін. Загинув військовий, який був на посту, згоріли припаркові автомобілі.

Ввечері 8 березня ворог наніс нещадний удар по семи житлових будинках – тоді загинула ціла сім’я: 5 дорослих і двоє немовлят.

15 березня під обстріли потрапили два місцеві підприємства.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини