Ранковий удар по Малину: пошкоджені 100 будинків, троє поранених

Міський голова Олександр Ситайло прокоментував вибухи у місті

Внаслідок ракетного удару по Малинській громаді вранці, 20 травня, пошкоджено об’єкт інфраструктури та близько 100 житлових будинків, троє людей поранені.

Про це о 12:40 повідомив мер Малина Олександр Ситайло.

«По території нашої громади вкотре російською федерацією було завдано ракетний удар. Пошкоджено об’єкт інфраструктури та близько 100 житлових будинків. Дякуючи Богу, жертв серед цивільного населення немає, але є троє поранених. На цей час на місці події працюють рятувальники та слідчо-оперативна група. Протягом дня буде відновлено електроживлення в даному мікрорайоні.

Я вкотре звертаюся до вас: не поширюйте фото та відеозйомку з місця події. Війна не закінчилася, під час сигналу тривоги не нехтуйте своєю безпекою, знаходьтеся в укриттях, бережіть себе і свої сім’ї. Ми обов’язково переможемо, слава Збройним силам України, слава Україні», – сказав мер Малина.

Звернення мера Олександра Ситайла

Вибухи у Малині пролунали близько 9:00 під час повітряної тривоги. Мешканці чули одразу кілька підривів.

Зазначимо, що вперше Малин обстрілювали ввечері 6 березня – тоді 500-кілограмова бомба зруйнувала військкомат, пошкодила церкву, мерію, суд та ін. Загинув військовий, який був на посту, згоріли припаркові автомобілі.

Ввечері 8 березня ворог наніс нещадний удар по семи житлових будинках – тоді загинула ціла сім’я: 5 дорослих і двоє немовлят.

15 березня під обстріли потрапили два місцеві підприємства.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини