Наприкінці доби 27 березня Житомирщина зазнала три ракетно-бомбових удари

Минулої доби поліція зафіксувала обстріл Коростенського району та перевірила близько сотні підозрілих осіб

За добу 27 березня на Житомирщині поліцейські відреагували на майже 900 повідомлень.

Про це повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

Жителі регіону інформували правоохоронців про події, частина з яких мали відношення до воєнних дій або були з ознаками правопорушень.

Поліцейські належним чином розбирались у ситуаціях. Водночас за добу правоохоронці перевірили близько сотні підозрілих осіб.

«Увечері 27 березня ворожих авіаобстрілів зазнав Коростенський район. Наразі на місцях подій продовжують працювати екстрені служби. Поліцейські фіксують наслідки воєнних злочинів і надають місцевому цивільному населенню необхідну допомогу», — йдеться в повідомленні.

Жителям Житомирщини нагадують про необхідність дотримуватись заходів безпеки.

«Не ігноруйте звуки сирени, що попереджає про повітряну тривогу. Будьте спостережливі на вулицях ваших населених пунктів. Якщо помітили підозрілі предмети, не чіпайте і не рухайте їх. Повідомте про такі знахідки рятувальникам або поліцейським».

Разом з тим видання «Українська правда» посилаючись на звіти глав регіонів повідомляє про три завданих удари по Житомирській області:

«Житомирщина: Вночі три ракетно-бомбових удари: Житомирський та Коростенський райони. Двоє поранених, 12 евакуйованих».

Голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко у ранковому відеозверненні 28 березня повідомив про обстріл трьох військових об’єктів, серед яких склад артозброєння.

Голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко

Вранці 25 березня ворог завдав удару по Житомиру. Згодом повідомили про обстріл військової частини та затримання навідників.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини