На передовій одружилися дві пари з Князівської бригади, яка боронила Житомирщину. ВІДЕО

Обидва подружжя познайомилися на фронті

12 червня, на Трійцю, відбулася особлива подія для Князівської бригади, яка захищала наші краї у перші тижні війни. В одному з міст Донеччини одружилися дві пари військовослужбовців 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Про це повідомила пресслужба бригади у фейсбуці.

Обидві пари наречених, Віталій і Крістіна та Володимир і Христина, зустрілися і покохали одне одного на фронті.

Командир Князівської бригади полковник Олександр Охріменко за законом воєнного часу засвідчив їхні рішення поєднати свої долі. Він вручив молодятам весільні подарунки та квіти.

«Шановні мої бойові побратими! Насправді це велика честь для мене сьогодні засвідчити ваше бажання стати родинами. Ваше кохання народилося у надзвичайно важкий для нашої держави час. Та кажуть, у найважчі часи народжуються найсильніші. Тому, я впевнений, що й ваші почуття, переживши випробування війною, з легкістю здолають всі життєві негаразди!

Від себе особисто та від особового складу нашої Князівської бригади бажаю вам щастя, шановні молодята, взаємоповаги та взаєморозуміння. Народіть нам славних козаків та козачок, які стануть славним продовженням козацьких родів!» — зазначив Охріменко під час розписки.


Відео з весілля військових

Таїнство вінчання для наречених провели капелани бригади отці Ігор та Юрій, які наприкінці церемонії поблагословили молодят та довге та щасливе життя, вручили ікони.

Приймали наші наречені вітання та подарунки від голови місцевої ВЦА та побратимів і друзів, які прийшли розділити з ними святкову і радісну мить.

«Був, як і годиться на весіллі, нехай воно і фронтове, і перший весільний танець, і коровай, і, звісно ж, фото на згадку», — розповідають у бригаді.

Фото 14 окремої механізованої бригади.

Нагадаємо, що у квітні в Малині вул.Танкістів-Кантемирівців перейменували на вул. 14 ОМБ княза Романа Великого.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини