На Донеччині загинув воїн з Малинської громади

Життя чоловіка обірвалося на 48-ому році життя

Сьогодні, 19 листопада, стало відомо про чергову втрату для Малинської громади. На передовій загинув наш земляк, мешканець Нової Рутвянки Олександр Васильович Давиденко.

Про втрату повідомили у фейсбуці Малинської міської ради.

«Громадо! На превеликий жаль, ми отримали сумну звістку. Загинув ще один наш Захисник у боях за нашу свободу і майбутнє України. 13 листопада війна забрала життя Олександра Васильовича Давиденка. 1974 р.н., жителя села Нова Рутвянка. Він помер під час евакуації до лікувального закладу внаслідок тяжких порань, отриманих під час обстрілів ворога поблизу населеного пункту Миколаївка Друга Донецької області», — йдеться у повідомленні.

Згодом міська рада повідомила, що прощання з Героєм відбудеться завтра, 20 листопада, об 11:30. Просять традиційно організувати живий коридор від аптеки Нікон до Соборної площі.

Поховання Героя відбудеться у селі Рутвянка. Початок прощальної церемонії о 12:00.

Також 20 листопада у Малинській громаді згідно з розпорядженням міського голови Олександра Ситайла оголошено Днем жалоби.

Висловлюємо співчуття родині та близьким загиблого. Розділяємо вашу втрату та сумуємо разом з вами.

Дев’ять військовослужбовців, які полягли у боях за Україну, посмертно вшанували званням почесних громадян Малинської міської територіальної громади. «За» відповідне рішення проголосували під час сесії учора, 11 листопада.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини