Малинська громада передала військовим на передову автомобіль

Автомобіль напакували гуманітарною допомогою

Цими вихідними Малинська територіальна громада передала на схід для 95-ї Житомирської бригади автомобіль.

Про це написав у фейсбуці міський голова Олександр Ситайло.

Разом з автомобілем, військовим доставили медичні товари, засоби гігієни, питну воду, харчі та інше. Автомобіль придбали силами благодійного фонду «Малинщина», який заснували ще у 2014 р.

«Внески до фонду зробили ряд підприємств і підприємців Малинщини та небайдужі громадяни –  група компаній «Юнігран», товариство «Папір-Мал», ПРАТ «Вайдманн-МПФ», товариство «Вайдманн – ізоляційні компоненти», товариство «Малин Енерджи», товариство «Граніт ЛТД», Костєрєв В. І., Малинська меблева фабрика, ПМП «Полісся», Кашиця В.М., депутат облради Дзюбенко О.М., підприємець Вовк Ярослава, товариство «Квінта», ПП «Граніт», підприємець Столяр Олександр, підприємець Суконник Олег та інші», – уточнив Олександр Ситайло та опублікував фото з поїздки на схід.

Він подякував кожному, хто долучився та знайшов ресурс для допомоги та підтримки тих, хто найбільше сьогодні цього потребує, через цю нерівну війну.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини