Малин попрощався із загиблим військовим Василем Мелещенком. ФОТО

Чоловікові було 55 років

Учора, 5 березня, Малинська громада провела в останню дорогу свого земляка — 55-річного Василя Васильовича Мелещенка. Життя чоловіка обірвалося біля населеного пункту Дворічка, що на Харківщині під час виконання бойового завдання.

Траурний кортеж вже традиційно проїхав вулицями міста. Слова співчуття рідним висловили міський голова Олександр Ситайло та військовий комісар Олександр Сердюк.

«Хоробрий, відважний та рішучий, винахідливий та працьовитий — він був душею та підтримкою для всіх, хто його знав. Таким він назавжди залишиться у пам’яті рідних, бойових побратимів, друзів і знайомих»,пишуть у фейсбуці Малинської міської ради.

Василя Мелещенка поховали на Алеї Героїв міського кладовища.

Як писало наше видання, загинув Герой внаслідок влучання ворожої протитанкової керованої ракети. Захищав Україну зі зброєю в руках з вересня 2022 року. Без чоловіка та батька залишилися дружина, син та донька.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини