Малин попрощався із Віталієм Семенюком, який рік вважався зниклим безвісти. ФОТО

Через рік після загибелі тіло Героя нарешті повернули додому

25 квітня Малинська громада провела в останню дорогу нашого земляка – Семенюка Віталія Григоровича. Жителі утворили «живий коридор» та стали на коліна. Більшість із присутніх прийшли із квітами.

«Щирі слова співчуття родині та близьким висловили міський голова Олександр Ситайло, депутат обласної ради Сергій Диняк, військовий комісар Олександр Сердюк», пише Малинська мерія.

Як писало MALYN.MEDIA, 20 квітня, офіційно підтвердилася загибель нашого земляка —  Віталія Григоровича Семенюка, 1970 р.н. Він був командиром розвідувальної роти однієї з військових частин, старший лейтенант.

Віталій Семенюк загинув 17 березня 2022 року, виконуючи бойове завдання із захисту України поблизу н.п. Топольське Ізюмського району Харківської області.

Він став на захист України з перших днів повномасштабного вторгнення окупантів. Понад рік офіційно вважався безвісти зниклим і його пошуки тривали довгий час.

У квітні минулого року Президент нагородив Семенюка орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Читайте також — У Малині створять Алею Героїв на новому міському кладовищі: затвердили ескіз пам’ятників

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини