Малин на колінах зустрів кортеж із тілом 28-річного Дениса Янковця. ФОТО

Без батька залишилися двоє маленьких дітей – синові ще немає пів року

Малинська громада у скорботі. Сьогодні, 29 вересня, місто прощається із загиблим Героєм, молодим батьком — Денисом Олеговичем Янковцем. Він не дожив до свого дня народження – 11 жовтня йому б мало виповнитися 28.

Сьогодні його тіло привезли додому. Малинці утворили живий коридор та на колінах зустріли Героя. У центрі міста провели прощальний мітинг.

«Зі словами співчуття до присутніх на мітингу прощання на Соборній площі звернулися міський голова Олександр Ситайло, військовий комісар Олександр Сердюк, перший заступник голови Коростенської РДА Сергій Кириченко та бойові побратими з 95-ї окремої десантно-штурмової бригади»,повідомили у фейсбуці Малинської міської ради.

Через втрату, Олександр Ситайло підписав розпорядження, який проголосив 29 вересня днем жалоби.

Як писав MALYN.MEDIA, Денис Янковець загинув  24 вересня у населеному пункті Середнє Лиманського району Донецької області. У Збройних Силах України він служив з 2016-го. Був головним сержантом розвідувальної роти.

Він був неодноразово нагороджений бойовими відзнаками: нагрудним знаком «За зразкову службу», нагрудним знаком «За досягнення у військовій службі» І і ІІ ступеня, медаллю «За сприяння воєнній розвідці України» ІІ ступеня.

Був одружений, разом з дружиною виховував двох діточок — 3-річну доньку та грудного синочка, який народився у травні цього року.

Поховали Дениса на Алеї Героїв міського кладовища.

Підтримали сім’ю Героя можна фінансово. Карта дружини Вікторії: 5168 7574 2666 6899

Світла пам’ять!

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини