Азовець з Малина Дмитро Козацький анонсував благодійну фотосесію

Щоб потрапити на фотосесію до Дмитра, потрібно зробити донат — 500 грн

Дмитро Козацький  (позивний «Орест»), який прославився фотографіями з Азовсталі, днями оголосив важливий збір і паралельний розіграш на фотосесію. Щоб взяти участь, треба переказати 500 грн на монобанку, вказати номер мобільного та імʼя. А вже через тиждень Дмитро обере двох переможців та пофотографує їх.

Усі кошти від благодійної ініціативи підуть на авіаційний комплекс R-18 для бригади наступу «Рубіж». Ціна питання – 3 540 000 гривень. Зараз на банці вже майже 3 млн грн.

«Фотосесія може бути будь-якого формату — весілля, лавсторі, день народження, чи просто прогулянка. Фотографувати зможу в Києві, або в іншому місті України, якщо домовимось», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Дмитро «Орест» Козацький, автор легендарних відео та фото захисників Маріуполя, обороняв «Азовсталь» майже три місяці.

20 травня 2022-го, перед тим, як потрапити в полон, Дмитро опублікував допис у своєму твіттері: «Ну от і все. Дякую за прихисток Азовсталь — місце моєї смерті і мого життя. До речі, поки я буду в полоні, залишу вам фото в найкращій якості, відправляйте їх на всі журналістські премії й фотоконкурси, якщо щось виграю, після виходу буде дуже приємно. Дякую всім за підтримку. До зустрічі».

Світлини Дмитра Козацького

Згодом його фотографії облетіли увесь світ та зібрали нагороди.

Мати Дмитра – Ірина Юрченко, розповіла про їхню сім’ю, дитинство сина, вибір приєднатися до «азовців»: «Мам, обіцяй триматися»: історія того самого фотографа «Азовсталі» з Малина.

21 вересня минулого року «Орест» повернувся з полону.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини