Знову без світла: на Малинщині будуть обмежувати електропостачання

Вказують лише приблизні години обмежень

Енергосистема країни досі не може відновити повноцінну роботу. Частина регіонів – зокрема, й Житомирська область, знову будуть частково без світла. Як пояснюють енергетики, це потрібно, щоб уникнути перевантаження високовольтної інфраструктури.

Не стане винятком і Малинщина.  На сайті АТ «Житомиробленерго» оприлюднили орієнтовний перелік населених пунктів, які потраплять під відключення 7-10 листопада.

Зокрема, сьогодні, 7 листопада, у переліку є Малинський РЕМ. Відомо, що обмеження будуть обмеження у Малині, Різні, Юрівці, Малинівці тощо.

Також опублікували списки на 8,9,10 листопада. Обмеження можуть застосувати по Житомирській області з 6:00 до 11:00 та з 16:00 години до 20:00.

«У випадку введення аварійних графіків відключень даний час буде відрізнятися», — наголошує обленерго

Перелік адрес на 8 листопада

Перелік адрес на 9 листопада

Перелік адрес на 10 листопада

Нагадаємо, що об’єднана енергосистема України зазнала масованих ракетних атак 10-го, 11-го, 17-го, 22 жовтня та 2 листопада.

Для усунення наслідків російських атак Центральний та Північний регіони країни обмежують в електропостачанні.

Наприкінці жовтня 2022 року АТ «Житомиробленерго» почало публікувати графіки відключень на визначені дні, але час обмеження електропостачання не вказують.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини