Міський голова Малина привітав з ювілеєм Леоніда Шевчука

18 березня ювіляру виповнилось 65 років.

Сьогодні свій 65-й день народження святкує знаний малинець  Леонід Шевчук. Зараз Леонід Анатолійович працює директором Малинської школи №2. Він також має статус почесного громадянина Малина, а свого часу два терміни поспіль – з 1994-го по 2005-й – був мером нашого міста. 

З нагоди свята міський голова Олександр Ситайло привітав іменинника. Побажав йому здоров’я, миру, нових здобутків та сімейного затишку. А також вручив почесну грамоту Малинської міськради. Про це повідомили на офіційній сторінці мерії у фейсбуці. 

Редакція MALYN.MEDIA також приєднується до привітань і бажає ювілярові довгих років життя у міцному здоров’ї, доброму настрої та благополуччі. Нехай здійснюють усі Ваші задуми!


Читайте також – вчителька Малинської загальноосвітньої школи №2 Леся Бушма стала лауреаткою Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» і зайняла друге місце на обласному рівні. 

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини